De Adriatische kust

Beleef een top vakantie aan De Adriatische kust

De Adriatische kustZoals gewoonlijk was ik weer lekker online aan het shoppen. Ik had namelijk een nieuw paar schoenen nodig. Na een tijdje het internet bekeken te hebben. Kwam ik per toeval terecht op de website www.vivere-e-gustare.com. Ik nam een kijkje op deze website. Op deze website werd een vakantie naar de De Adriatische kust aangeboden voor een zeer voordelige prijs. Ik besloot meer informatie op te gaan zoeken. Ik bekeek een aantal foto’s voor een sfeerimpressie. De Adriatische kust leek mij een geweldig vakantie gebied. Ik wilde deze vakantie dan ook gaan boeken. In overleg met mijn man hebben wij onze werkgevers om vrij gevraagd. Beide kregen wij vrij en wij gingen op vakantie.Vakantie

Het was een geweldige vakantie!

In de zomervakantie waren wij niet op vakantie geweest. Per toeval met deze prachtige aanbieding zijn wij toch nog op vakantie geweest. Nu zijn wij alweer enkele dagen terug van onze vakantie. Wat ik jullie kan vertellen is dat wij een top vakantie hebben beleefd. De kust van Adriatisch is echt prachtig. Er is een prachtig strand met prachtig helder zee water. Mijn man en ik hebben nu toch nog een leuke week vakantie gehad. Een vakantie naar deze vakantiebestemming is zeker voor herhaling vatbaar! Wil jij er nu nog even tussenuit? Neem dan een kijkje op de bovenstaande link!

Prachtige ervaring